Timișoara încheie anul penultima în Liga I

265

ACS Poli nu va încheia anul 2016 din postura de ultima clasată în Liga I. Bănățenii au săltat un loc în clasament beneficiind de depunctarea lui ASA Târgu Mureș cu trei puncte.

Fotbaliștii timișoreni au primit un cadou nesperat înaintea Crăciunului. Elevii lui Ionuț Popa au urcat un loc în clasament și vor intra în noul an din postura penultimei clasate. Asta după ce Federație Română de Fotbal, prim comisiile sale, a depunctat clubul din Târgu Mureș pentru neplata datoriilor la termenul prevăzut. ASA a rămas fără 3 puncte pentru unele datorii la foști angajați.

Poli și ASA fac așadar rocada în coada clasamentului la câteva zile după duelul direct din semifinalele Cupei Ligii. Timișoara urcă pe locul 13 cu cele opt puncte, iar mureșenii preiau lanterna cu cele 6 puncte. Situația bănățenilor ar putea să se îmbunătățească și mai mult în perioada următoare când e așteptată și decizia de la Lausanne, din partea TAS. O decizie ce ar putea să le dea bănățenilor înapoi opt dintre cele 14 puncte de penalizare cu care au început sezonul.

Tot astăzi FRF a mai depunctat grupările Gaz Metan Mediaș și Pandurii Târgu Jiu pentru datoriile neachitate. Medieșenii rămân cu 34 de puncte și coboară pe locul 4, iar Pandurii are 21 și rămâne pe 11.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.