24.1 C
Timișoara
miercuri 1 mai 2024

Un iranian venea, săracul, tocmai de la mama lui, de la Teheran. A fost oprit la frontiera de vest a României…

Poliţiştii de frontieră au depistat un cetăţean iranian, care a  încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România.

În data de 6 octombrie 2016, în jurul orei 00.05, o patrulă din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, care executa misiune de supraveghere pe direcţia localităţii Valcani, a observat cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, o persoană care se deplasa, pe jos, peste câmp, dinspre Serbia spre România.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că persoana în cauză este cetăţean iranian, de sex masculin, în vârstă de 46 ani. Acesta nu deţinea documente de identitate şi a declarat că a trecut frontiera pe jos din Serbia în România cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Cum alegi lustra led potrivită pentru orice încăpere a casei?

Ai întotdeauna impresia că lumina din casa ta nu este suficient de bună sau plăcută? Poate că te-ai întrebat ce poți face pentru a...

Timișoara se află într-o competiție strânsă pentru a deveni ,,Destinația Anului 2024”

Banatul figurează la trei secțiuni în competiția națională Destinația Anului 2024. Orașul Timișoara și Domeniile de Murani – din Timiș, dar și restaurantul Kibuț...

Citește și :