16.1 C
Timișoara
miercuri 15 mai 2024

,,Visit Timiș”, un proiect generos al Consiliului Județean Timiș păstrat într-un anonimat total!

Turiștii au de unde alege dacă vor să viziteze judeţul, consideră președintele Consiliului Județean Timiș

Alin Nica spune că vara aceasta a bifat mai multe obiective turistice din zonă, însă admite că a preferat să nu înnopteze.

“Din păcate, n-am înnoptat nicăieri în vara aceasta în județul Timiș, pentru că distanțele sunt atât de scurte încât e mai ușor să te întorci acasă seara, dar obiective turistice am vizitat anul acesta. Am fost la Pietroasa, la izvoarele Begăi, am fost la Nădrag, m-am cățărat pe munți, deci avem locuri frumoase pe care le putem vizita”, spune Alin Nica.

“Visit Timiș” este o platformă dezvoltată de Consiliul Județean Timiș pentru a atrage turiști în regiune. În urmă cu doi ani, autoritățile județene au lansat şi un brand turistic al județului și Banatului, cu scopul de a transforma zona într-o destinație favorită pentru pasionații de călătorii.

Pilonii care susțin brandul, respectiv dinamismul județului, sunt natura, trecutul istoric și prezentul cultural, experiențe de plăcere și timp liber, urban și business.

Sursa: http://www.radiotimisoara.ro/

Alte subiecte :

Universitatea Politehnica Timișoara în Anul Alumni UPT, la 100 de ani de la absolvirea primei generații de ingineri

Dacă Politehnica, foarte probabil cel mai important brand al Timișoarei și al Banatului, și-a creat reputația de cea mai bună din...

Peste nouă sute de locuri de muncă oferite șomerilor FOTO-VIDEO

Marți a avut loc o nouă ediție a bursei generale a locurilor de muncă organizată la nivel național de către Agentia Județeană pentru Ocuparea...

Citește și :