23.1 C
Timișoara
sâmbătă 4 mai 2024

Peste 400 de copii au vizitat astăzi Poliția Locală Timișoara cu ocazia Zilei Porților Deschise

Direcția Poliția Locală Timișoara și-a deschis astăzi porțile, activitate care marcheaza Ziua Poliției Locale din România, sărbătorită în fiecare an de Sfinții Constantin și Elena.

Peste 400 de copii ne-au trecut astăzi pragul, de la unități de învățământ precum Grădinița Sânmihaiu Român, Grădinița PP 11, Colegiul Național Bănățean, Școala Generală nr. 4, Școala Generală Rudolf Walther, Liceul Tehnologic Special Gheorghe Atanasiu, dar și copii cu părinți care și-au dorit foarte tare să viziteze sediul nostru, să vadă autospecialele, motocicletele, bicletele, dotarea polițiștilor locali, sala de sport, să afle cât mai multe despre activitatea Direcției Generale a Poliției Locale Timișoara.

Bucuria a fost foarte mare, lucru împărtășit de micuți și de cadrele didactice care i-au însoțit, toți cei prezenți manifestându-și încă de pe acum dorința de a ne revedea și anul viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Ce trebuie să știe credincioșii pentru a preveni incendiile în noaptea de Înviere? Atenționările ISU Banat

În noaptea de Înviere, lumânările și candele aprinse în timpul slujbei pot cauza incendii, dacă nu sunt mânuite cu atenție. Pompierii ISU le recomandă credincioșilor...

,,Fără salarii de 1500-1800 de euro pentru profesori, educația românească se va prăbuși în continuare”

Mircea Miclea, profesor universitar de psihologie la Cluj, antreprenor și psiholog. El a fost, în perioada 2004-2005, Ministru al Educației, iar din 2006, președinte...

Citește și :