21.1 C
Timișoara
marți 30 aprilie 2024

„Puterea subconștientului în procesul de vindecare” – prof. univ.dr. Constantin Dulcan, la Timișoara

Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș organizează duminică, 13 noiembrie 2022, de la ora 11:00, seminarul „Puterea subconștientului în procesul de vindecare, ” , seminar susținut de prof. univ. dr. Constantin Dulcan și Florentina Fântânaru. Evenimentul va avea loc în sala multifuncțională a Palatului Administrativ din Timișoara și este finanțat de Consiliul Județean Timiș.

În contextul impredictibil și angoasant al prezentului lumii în care trăim, în care incertitudinea copleșește natura umană, iar amenințarea unui război care se poartă la granița României schimbă fundamental percepția asupra a ceea ce este important pentru umanitate, reputatul neurolog profesor univ. dr. Dumitru Constantin Dulcan readuce în prim plan esența umană, într-un dialog despre autovindecare cu jurnalista Florentina Fântânaru.
Care este puterea subconștientului, cum putem gestiona emoțiile negative, ce este rugăciunea, care este rolul postului în vindecare sunt doar câteva dintre temele pe care cei doi interlocutori le vor aborda în cadrul seminarului organizat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș, în data de 13 noiembrie, de la ora 11, :00 în Sala Multifuncțională din cadrul Palatului Administrativ.

Evenimentul se desfășoară cu acces gratuit, iar invitațiile se pot obține de pe www.eventim.ro, începând cu 8 noiembrie 2022, ora 11:00.

Alte subiecte :

Iulius Town deschis în a doua zi de Paște. Află programul special al magazinelor tale favorite!

De Paște ne întâlnim cu bucurie și recunoștință pentru a celebra nu doar renașterea primăverii, ci și valorile care ne definesc și aduc comunitatea...

Accident grav în Caraș – Severin! Trei minori și alți patru răniți au fost duși la spital

Accident grav în Caraș Severin la ieșirea din Reșița spre Bocșa. În accident au fost implicate trei mașini, din care două sunt grav avariate. În...

Citește și :