Solidaritate timișoreană: zeci de oameni au donat pături pacienților de la Oncologie FOTO

114

Timișorenii au demonstrat solidaritate cu pacienții de la Clinica de Oncologie a Spitalului Municipal Timișoara. Zeci de persoane au mers luni, într-o zi liberă, să doneze pături unității sanitare.

Apelul a venit din partea organizației Liga Vest care a reacționat astfel al lipsa de reacția a autorităților locale față de situația din saloane, unde pacienții stau în frig. Acțiunea a fost un succes.

„Suntem uimiți, uluiți și încântați de amploarea acțiunii noastre. Ne înclinăm în fața bunătății voastre. Oameni de toate vârstele au ales să dea o mână de ajutor celor aflați în suferință. Mulțumim tuturor și fiecăruia în parte pentru că țineți viu spiritul Timișoarei. Suntem profund impresionați de calitatea și bunătatea celor care au ales să petreacă timp alături de noi și să dea o mână de ajutor”, au transmis membri Ligii Vest.

Vă amintim că în instituțiile sanitare, dar și de învățământ din Timișoara, căldura nu este suficientă. Temperaturile din saloane sau săli de clasă ajunge la 15 – 16 grade Celsius, mult prea frig, mai ales că nopțile sunt geroase cu minime de sub -10 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.