20.1 C
Timișoara
sâmbătă 27 aprilie 2024

Un bărbat şi-a tatuat mesajul „Covid-19” pe braţ, ca amintire din pandemie

Gest inedit făcut de un bărbat din Oradea. Oliver Trif și-a făcut un tatuaj ieșit din comun pentru a-și aminti de provocările pe care le-a avut de traversat în pandemie.

Un orădean și-a tatuat pe braț mesajul COVID-19, alături de o mască de gaze stilizată, pentru a-și aminti de provocările pandemiei de coronavirus. Idea i-a venit în momentul în care s-a și vaccinat anti-COVID, scrie ebihoreanul.ro.

„L-am făcut cu o lună în urmă, când m-am hotărât că mă voi vaccina (n.r. – anti-virusului SARS-CoV-2). Este un tatuaj permanent”, spune Oliver Trif, care lucrează într-un salon din Oradea.

Bărbatul a declarat pentru publicația Bihoreanul că a decis să-și facă tatuajul „pentru că am trăit cu toţii într-o perioadă grea, nimicitoare şi pentru oameni şi pentru economie. Am supravieţuit şi m-am vaccinat. Am vrut să am o amintire…”.

Joi, orădeanul s-a vaccinat anti-COVID cu prima doză Pfizer. Bărbatul povestește că mai multe persoane i-au fotografiat tatuajul inedit.
Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Competiție de bodybuilding în premieră în România, întâlniri cu Iepurașul, premii și distracție, toate la Iulius Town Timișoara

Iepurașul de Paște este personajul principal al acestei perioade și, evident, a ajuns și în Iulius Town Timișoara. Astfel, toți vizitatorii sunt invitați...

Președintele CCIA Timiș a deschis FoodIntelForum București 2024

Miercuri, 24 aprilie, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Florica CHIRIȚĂ, a participat la deschiderea oficială a celei de-a...

Citește și :