8 C
Timișoara
sâmbătă 27 aprilie 2024

Fetiță de un an și jumătate, abandonată în frig. Lângă ea se afla un biberon umplut cu votcă și ceai!

O fetiță de un an și jumătate a fost salvată în ultimul moment după ce părinții ei, beți, au lăsat-o în frig, desculță. Copila avea lângă ea doar un biberon, în care era ceai amestecat cu votcă.

Fetița a stat în frig, la 2 grade Celsius, mai bine de cinci ore, pe străzile orașului Lutsk, aflat în nord-vestul Ucrainei.

Un localnic a auzit-o plângând și a dus-o imediat la nașa ei. „Am fost șocată să o văd pe Nastya doar într-o cămașă și pantaloni. Avea picioarele albastre din cauza frigului. Când am deschis biberonul, am simțit un miros puternic de votcă”, a declarat femeia, conform sursei citate.

Se pare că părinții fetiței obișnuiau să îi pună alcool în ceai, pentru a adormi mai repede.

Femeia nu a stat prea mult pe gânduri și a alertat poliția, care a preluat-o pe copilă și a dus-o la spital, unde a fost diagnosticată cu pneumonie.

Părinţii erau atât de beţi, încât nici nu-și mai aminteau unde au lăsat-o. Pe numele celor doi a fost deschis un dosar penal pentru neglijență gravă în îndeplinirea îndatoririlor de părinte.

Între timp, copila a fost luată în custodia autorităților.

Părinții riscă până la cinci ani de închisoare dacă vor fi găsiți vinovați.

Sursa: observatortv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

„Pe urmele germanilor în Banat”, la Universitatea Politehnica Timișoara, cu profesorul Anton Sterbling

Centrul de Conferințe al Universității Politehnica Timișoara a găzduit miercuri, 24 aprilie 2024, conferința „Auf den Spuren der Deutschen im Banat...

Peste 200 de lideri de afaceri europeni așteptați la Forumul Internațional de Afaceri Timișoara

Pregătirile pentru organizarea Forumului Internațional de Afaceri Timișoara, premieră CCIA Timiș în sistemul cameral românesc și european, se apropie de final. Din cele 7 țări...

Citește și :