9.2 C
Timișoara
luni 29 aprilie 2024

Mai multe localități din Timiș rămân fără apă

Aquatim anunță că, în 06.02.2020, în intervalul orar 09:00-17:00, în localitățile Criciova, Cireșu și Jdioara, se va întrerupe alimentarea cu energie electrică, din cauza lucrărilor efectuate de ENEL. Se va înregistra lipsă de presiune, iar, în cazul în care intervenția se prelungește, se va întrerupe total furnizarea apei.

Tot în 06.02.2020, în intervalul orar 09:00-14:00, în Buziaș se va întrerupe parțial furnizarea apei, pe Strada Griviței respectiv pe Strada Principală, ca urmare a intervenției la rețeaua de apă. Este o acțiune reprogramată, date fiind condițiile meteo nefavorabile de la momentul inițial stabilit.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, clienților li se recomandă să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Universitatea de Vest din Timișoara obține acreditarea Centrului de Inovare și Transfer Tehnologic (CITT)

Universitatea de Vest din Timișoara are plăcerea de a anunța obținerea certificatului de acreditare nr. 152/2024, împreună cu ordinul nr. 20616 privind...

Timișoreanca Mădălina Stanca, dublă Campioana Balcanică la Culturism, și Campioana Absolută

O timișoreancă a devenit, în acest weekend, dublă Campioana Balcanică la Culturism, și Campioana Absolută, la categoria ei de vârstă. Mădălina Stanca, o sportivă de...

Citește și :