13 C
Timișoara
sâmbătă 4 mai 2024

O tânără găsită dezbrăcată și căzută în stradă, dusă de urgență la spital

O tânără de 21 de ani a fost găsită dezbrăcată pe o stradă din Iași. Crezând că a fost abuzată, poliţiştii au dus-o de urgenţă la Spitalul C.I. Parhon.

Tânăra nu avea unde să stea și nici documente de identitate. Polițiștii au crezut, iniţial, că este vorba despre un abuz sexual, însă acest lucru nu s-a confirmat.

Oamenii legii au dus-o pe fată la spitalul C.I. Parhon din Iaşi, specializat pe probleme renale, pentru că starea ei era gravă.

„A fost nevoie să îi facem dializă de urgenţă. Probabil va trebuie să rezolvăm şi problema socială şi va trebui să intre şi într-un program de dializă cronică”, a declarat dr. Ionuţ Nistor, medic primar nefrolog.

Medicii mai spun că tânăra prezintă şi un anumit grad de întârziere mentală.

După ce pacienta va fi stabilizată, autorităţile vor încerca să găsească o soluţie pentru ca fata să nu mai fie nevoită să stea pe străzi, dar să primească şi tratamentul de care are nevoie.

Sursa: observatortv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Piața din Vinerea Mare vine cu prețuri speciale și cu alte ,,mirodenii” FOTO-VIDEO

În toate gospodăriile din partea noastră de țară, cei ce se pregătesc să prăznuiasă Învierea Mântuitorului fac pregătiri minuțioase. E mare forfotă în case...

Datoria guvernamentală a României a depășit în februarie 52 la sută din PIB

Datoria administraţiei publice (datoria guvernamentală) a urcat, în februarie 2024, până la 841,292 miliarde lei, de la 801,687 miliarde de lei în luna precedentă,...

Citește și :