11.2 C
Timișoara
joi 2 mai 2024

Un bărbat a ajuns la spital, după ce a căzut pe șinele de tren

Un bărbat a fost găsit, miercuri dimineață, în jurul orei 6:25, de mecanicii de tren care efectuau o manevră de garare a unei garnituri, căzut pe terasamentul căii ferate, între șine.

”Bărbatul prezenta mai multe traumatisme la nivelul capului și membrelor superioare, însă era conștient și cooperant, la fața locului ajungând un echipaj SMURD, pentru acordarea primului ajutor. Ulterior bărbatul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis IPJ Timiș.

Bărbatul fost identificat, acesta are 51 de ani și este din Sântana. Din primele declarații, bărbatul nu a fost victima unui accident feroviar sau a unei infracțiuni, însă, nu știe cum a ajuns în locul unde a fost găsit sau cum s-a rănit. Surse din cadrul CFR susțin că omul se afla în stare de ebrietate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Cum alegi lustra led potrivită pentru orice încăpere a casei?

Ai întotdeauna impresia că lumina din casa ta nu este suficient de bună sau plăcută? Poate că te-ai întrebat ce poți face pentru a...

Timișoara se află într-o competiție strânsă pentru a deveni ,,Destinația Anului 2024”

Banatul figurează la trei secțiuni în competiția națională Destinația Anului 2024. Orașul Timișoara și Domeniile de Murani – din Timiș, dar și restaurantul Kibuț...

Citește și :