16.2 C
Timișoara
miercuri 1 mai 2024

Sala polivalentă se ridică în locul ales de primarul Timișoarei VIDEO

Anunțul locației viitoarei săli polivalente de 16.000 de locuri a fost făcut de premierul Viorica Dăncilă. Vestea a fost dată în timpul unei conferințe la Consiliul Județean Timiș în timp ce afară se scandau lozinci anti PSD și anti Guvern. Premierul a anunțat că sala polivalentă se va ridica acolo unde a vrut… primarul liberal al Timișoarei, Nicolae Robu, adică în orașul de pe Bega.

”Legat de Sala Polivalentă, știu că a existat o dispută, am avut o discuție cu președintele CJT și ministrul Daniel Suciu și cred că locația trebuie să fie în Timișoara, este reședința de județ și cred că așa este normal și așa se va întâmpla”, a spus Dăncilă.

Ministrul Dezvoltării, Daniel Suciu, prezent și el la Timișoara a spus că, în contextul în care în Timișoara se va ridica un nou stadion, atunci și sala trebuie construită aici pentru a crea un complex modern.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Cum alegi lustra led potrivită pentru orice încăpere a casei?

Ai întotdeauna impresia că lumina din casa ta nu este suficient de bună sau plăcută? Poate că te-ai întrebat ce poți face pentru a...

Timișoara se află într-o competiție strânsă pentru a deveni ,,Destinația Anului 2024”

Banatul figurează la trei secțiuni în competiția națională Destinația Anului 2024. Orașul Timișoara și Domeniile de Murani – din Timiș, dar și restaurantul Kibuț...

Citește și :