24.1 C
Timișoara
miercuri 1 mai 2024

Șoferii de pe microbuzele școlare, școliți de polițiștii rutieri VIDEO

Șoferii care conduc microbuzele școlare ale STPT au fost la rândul lor instruiți de polițiștii rutieri. Ei au primit sfaturi despre comportamentul adecvat la volan. 

”În pregătirea anului școlar, polițiștii Serviciului Rutier desfășoară acțiuni de instruire a conducătorilor auto care desfășoară transport public de persoane, de elevi. Cu ocazia acestor acțiuni, conducătorilor auto le sunt puse în vedere conduita preventivă, le este atrasă atenția asupra consumul de alcool la volan, asupra vitezei legale de deplasare, asupra oboselii la volan. Toate aceste acțiuni au în vedere prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicați elevi”, au explicat reprezentanții IPJ Timiș.

Societatea de Transport Public Timișoara și Primăria Municipiului Timișoara au inaugurat cursele școlare care îi duc pe elevi către unitățile de învățământ, respectiv îi transportă către domiciliu, în luna ianuarie a acestui an. În prezent, sunt 10 linii de transport școlar pe care circulă microbuze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Cum alegi lustra led potrivită pentru orice încăpere a casei?

Ai întotdeauna impresia că lumina din casa ta nu este suficient de bună sau plăcută? Poate că te-ai întrebat ce poți face pentru a...

Timișoara se află într-o competiție strânsă pentru a deveni ,,Destinația Anului 2024”

Banatul figurează la trei secțiuni în competiția națională Destinația Anului 2024. Orașul Timișoara și Domeniile de Murani – din Timiș, dar și restaurantul Kibuț...

Citește și :