Ripensia, depășită la ultima fază, în Trivale. Pelici: Nu meritam să pierdem meciul sub nicio formă

114

Ripensia Timișoara a fost învinsă, 1-2, astăzi, pe terenul celor de la FC Argeș, după un gol primit în al patrulea minut de prelungiri. Bănățenii au deschis scorul, dar au plătit tribut unei indecizii a portarului Horațiu Moldovan, care nu a ieșit pe centrarea șutată a lui Ionuț Șerban, de la ultima fază a jocului.

A doua partidă a rundei a 34-a din liga secundă s-a disputat într-un cvasi-anonimat. Devansată pentru că stadionul din Pitești găzduiește, în weekend, o competiție de atletism, confruntarea din Trivale a avut parte de o audiență extrem de scăzută. Iar puținii spectatori aflați în tribune au așteptat ceva mai bine de jumătate de oră pentru primul gol – venit la una dintre puținele faze de poartă. Dumiter(foto), golgheterul Ripensiei, a luat pe cont propriu o fază în partea dreaptă și după ce a lăsat în urmă doi adversari a șutat în colțul scurt, pentru 0-1. Piteștenii nu au avut reacție și până la pauză au apărut, doar sporadic, în careul timișorenilor.

După pauză însă, alb-violeții egalează la prima fază periculoasă, după o contră dusă în trei, cu Buhăescu finalizator, și Buleică și Barbu implicați și ei (51). Mai mult, au șansa de a întoarce scorul, cu Florescu la capătul a două oportunități, însă argeșeanul s-a lovit de blocajul lui Moldovan (53, 55). La poarta cealaltă, o secvență mai târziu, Mansour ratează o șansă imensă de a puncta, dar trimite, din șase metri, pe lângă. Au urmat apoi 20 de minute de liniște completă în joc, până la șansa bună a lui Chera, din careu (77). Și pe când ambele ehipe păreau satisfăcute cu o remiză, gazdele dau lovitura în al patruea minut de prelungire: Ionuț Șerban trimite lung, de undeva din lateral stânga, mingea depășește toți jucătorii din care, Molodvan ezită și balonul poposește în vinclu!

Spre nemulțumirea lui Alexandru Pelici, antrenorul timișorenilor, care nu și-a ascuns dezamăgirea la final. „Nu învățăm nimic din greșelile altora… iei gol la ultima fază de poartă, dintr-o lovitură liberă de la 50 de metri de poartă. De altfel, nici vorbă de fault, nu mai vorbesc că au fost 3 minute de prelungire indicate, golul a venit în al patrulea. Nu meritam să pierdem meciul sub nicio formă!”, a declarat, pentru Radio Timișoara, tehnicianul roș-galbenilor.

„Ripi” rămâne pe 8, cu 45 de puncte, dar poate fi depășită de UTA, dacă arădenii înving, duminică, pe Cluj Arena.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.