ACS Poli, cu optimism spre Bacău. Cinci jucători suspendați și alți doi excluși VIDEO

211

Cu zilele numărate în liga secundă, ACS Poli pornește spre Bacău cu un lot decimat. Cinci jucători sunt suspendați pentru întâlnirea de mâine, doi accidentați, iar alți doi excluși din lot. Valeriu Răchită, managerul general al alb-violeților, este însă optimism și a subliniat, din nou, ideea că echipa sa nu renunță la luptă, atâta vreme cât matematic este posibil să rămână în cel de-al doilea eșalon.

Nu au drept de joc Dinu Moldovan, Codrea, Golda, Buzan şi Bădăuţă. Olteanu e accidentat, la fel ca Rogoveanu, în vreme ce Bîrnoi și David Pop – care au luat mai mult loc în tribune în ultima vreme – au fost excluși, oficial, din lot. ”Pentru mine, important este vestiarul, nu că un jucător sau altul au fost anumite lucruri neconforme cu vestiarul unui club profesionist şi s-a decis ca cei doi să se antreneze separat până la sfârşitul campionatului”, a recunoscut Răchită.

În ciuda problemelor serioase de lot, Răchită este optimist că echipa sa poate profita de degringolada de la nivelul băncii tehnice a moldovenilor, după ce aceștia au rămas fără „principalul” Florin Bratu – care și-a dat demisia. „Fiţi siguri că vom merge la Băcau să ne respectăm blazonul, brandul Poli, să ne respectăm suporterii. Sunt convins că după meci vom avea ce să spunem şi ne vom întoarce cu un rezultat pozitiv şi să ne revedem cu suporterii noştri miercuri, la ora 18, la meciul cu Argeş şi să ne aplaudăm unii pe alţii. Chiar dacă avem suspendaţi, cinci şi două accidentări, cei care vor intra sâmbătă, la ora 11, cu Aerostar, vor fi determinaţi, vor fi pregătiţi să facă un rezultat pozitiv”, a mai spus Răchită.

Aerostar Bacău – ACS Poli se joacă mâine de la ora 11.00. Cele două echipe sunt despărțite de șase puncte în clasament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.