Un microbuz plin cu elevi, al unei firme din vestul țării, implicat într-un accident în Ungaria. O tânără de 16 ani a murit

780

O adolescentă în vârstă de 16 ani din Portugalia a murit, vineri, într-un accident rutier produs în Ungaria, lângă Cegléd, după ce microbuzul în care se afla împreună cu alţi tineri şi care a plecat din Beiuş (județul Bihor) spre aeroportul Ferihegy s-a ciocnit cu un camion.

Potrivit ebihoreanul.ro, în microbuz se aflau, pe lângă şofer, 15 persoane, 11 copii şi 4 însoţitori, din Italia şi Spania, care au petrecut câteva zile cu adolescenţi de la Liceul Samuil Vulcan, în cadrul unui proiect Erasmus. Copiii şi însoţitorii lor s-au îmbarcat în microbuzul unei companii locale de transport, cu care au pornit spre Aeroportul Ferihegy din Budapesta. Pe drum, însă, în apropiere de localitatea Cegled, din motive necunoscute, maşina lor s-a izbit frontal de un autocamion care venea din sens opus.

În urma impactului, o adolescentă în vârstă de 16 ani din Portugalia a murit pe loc, iar mai multe persoane au rămas încarcerate. Un băiat din Ialia, care a stat lângă adolescenta portugheză, a intrat în stare de şoc şi a fost transportat la un spital din Budapesta.

Ceilalţi copii şi însoţitorii care au scăpat nevătămaţi au fost transportaţi de maşini de poliţie la aeroport, pentru a prinde cursa spre casă.

Povestea, pe larg, aici.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.