UPDATE. Viorica Dăncilă, întâmpinată de protestatari la Giarmata VIDEO

808

Viorica Dăncilă a fost așteptată cu huiduieli și strigăte de ură la Primăria din Giarmata. Câteva zeci de protestatari au ajuns în localitatea de lângă Timișoara pentru a-l ”întâmpina” pe premierul României. Oamenii strigă ”Rușine să vă fie!”, ”PSD ciuma roșie”, ”Hoții!” și multe alte mesaje negative împotriva partidului social-democrat.

Mai mulți jandarmi sunt la fața locului și au instalat chiar un gard pentru a-i ține deoparte pe protestatari. De cealaltă parte este o altă tabără de simpatizanți ai PSD care au pus muzică la boxe pentru a-i acoperi pe protestatari.

UPDATE. Premierul a ajuns la Giarmata, cu o întârziere de aproximativ 40 de minute, față de programul inițial. Dăncilă a fost întâmpinată de un grup de protestatari, dar și de unul de simpatizanți ai partidului aflat la guvernare. 

Viorica Dăncilă a participat apoi, în sediul Primăriei, la o discuție pe teme administrative, alături de primarul Virgil Bunescu și de președintele Consiuliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Premierul a vizitat apoi o școală aflată în lucru cu bani de la Guvern și un centru pentru situații de Urgență pentru care există un proiect de modernizare din bani europeni. „Am văzut multe proiecte ceea ce înseamnă că programul guvernamental funcționează bine și că rezultatele programului se văd deja, prind contur în comunități inclusiv aici și pentru mine este o supriză plăcută. Pentru noi, ca și Guvern, ne îndeamnă să continuăm pe acest drum și să găsim noi programe astfel încât să ajutăm comunitățile din România, din județul Timiș, pentru că prin dezvoltarea fiecări comunități contribuim la dezvoltarea României în ansamblul ei”, a declarat Viorica Dăncilă.

Premierul a ținut să suțină că decizia de a vizita Giarmata și nu Timișoara a fost luată de organizația județeană a PSD.

 

 

Viorica Dăncilă, speriată de Timișoara. Premierul va vizita o localitate de lângă oraș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.