Internetul, în continuare o problemă pentru Inspectoratul Școlar Timiș. Simularea de Bac nu a fost afectată

73

Inspectoratul Școlar Timiș are în continuare probleme din cauza lipsei internetului. Instituția a rămas fără acesta după ce edilul șef al Timșoarei a decis să reteze toate cablurile de pe stâlpii de pe Podul Mihai Viteazu, luni seara. Astfel, atât inspectoratul cât și mai multe școli din centru au rămas fără seviciile de telecomunicații.

Miercuri, 20 martie, s-a desfășurat proba la alegere a profilului din cadrul simulării Bacalaureatului 2019. Deși inspectorii spuneau că vor folosi stick-uri pentru a trimite subiectele în școli și mai departe la elevi, acum au găsit o altă metodă și proba se desfășoară normal.

”Avem probleme în continuare. Nu am fost conectați nici noi și nici școlile la liniile principale! Doar că, așa cum am spus ieri, Bac-ul ( simularea), se desfășoară normal. S-au găsit soluții pentru o conexiune alternativă. ISJ a anunțat la Ministerul Educației Naționale și, în aceste zile, transmitem pe mail, obișnuit sau primim tot așa, informațiile necesare”, spune Aura Danielescu, inspectorul general ISJ Timiș.

Și la Colegiul Național CD Loga sunt în continuare probleme pentru că nu există internet. Mai mult, unele surse din Pimăria Timișoara spun că și instituția unde lucrează a fost afectată de operațiunea ”ghilotina”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.