Publicitatea ilegală l-a costat scump: 7.000 de lei pentru 7 afișe

179

O firmă care organizează evenimente a fost sancționată de Poliția Locală Timișoara după ce a împânzit orașul de afișe. Compania din București le-a postat peste tot prin urbea de pe Bega, însă nu le-a afișat în locuri special amenajate pentru acest scop.

”Phoenix Entertainment Agency SRL București, a fost sancționat deoarece a lipit postere publicitare pe stâlpi, clădiri, transformatoare de curent etc din mai multe zone ale orașului, în zone precum str. 1 Decembrie 1918, Simion Bărnuțiu, Liviu Rebreanu, Ștefan cel Mare, 20 Decembrie 1989, Revoluției. Au fost încheiate un număr de 7 procese verbale de constatare a contravenției, în valoare totală de 7.000 lei”, a transmis Poliția Locală.

Organizatorii de evenimente trebuie să știe că au voie să pună afișe promoționale doar pe panourile speciale și au nevoie de avizul primăriei pentru acest lucru. De asemenea, după ce sunt luate, locul trebuie curățat. Amenzile pentru nerespectarea acestor reglementări sunt cuprinse între 1.000 și 2.000 de lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.