Vigilenți și hotărâți. Ripensia vizează victoria pe terenul greu de la Balotești

60

Ripensia încheie seria meciurilor cu echipe din jurul Capitalei cu deplasarea de sâmbătă, de la Balotești. Deși întâlnesc formația de pe locul 18, timișorenii sunt prudenți, cu atât mai mult cu cât vor juca pe una din cele mai proaste suprafețe de joc din liga secundă.

„Probabil că ei vor vedea partida cu noi ca una dintre ultimele șanse de a rămâne în plutonul echipelor care încearcă să se salveze de la retrogradare. Probabil orice alt rezultat în afara victoriei, pentru ei, nu este bun. Ne așteaptă un meci dificil, pe un teren prost, pe un stadion mic. Echipa care se va adapta mai bine, mai repede și va face mai puține greșeli, va avea de câștigat”, spune Alexandru Pelici, antrenorul lui „Ripi”.

În ciuda suprafeței de joc problematice, Pelici dă asigurări că echipa sa nu se va baza pe mingi lungi, trimise spre vârfurile de atac. Tehnicianul timișorenilor i-a răspuns astfel lui Eugen Trică, tehnicianul Snagovului, care, după succesul din weekend de la Timișoara, a declarat că Ripensia a folosit doar această tactică.

„Domnul Trică să își vadă de treaba și de echipa lui. Am jucat cu ei și o repriză nu au ieșit din propria jumătate! Să își vadă fiecare lungul nasului, le doresc mult succes în campania fulminantă de promovare, cu jocul lor extrem de elaborat”, a adăugat Pelici.

Antrenorul Ripensiei nu se va baza pe Străuț, accidentat, iar, momentan, există semne de întrebare în ceea ce privește prezența în teren a lui Călin Toma. Pelici admite și că există posibilitatea unui prim 11 diferit, la Balotești.

„Avem probleme, în continuare, în atac. Ne gândim să facem schimbări, suferim în compartimentul ofensiv, căutăm soluții și sper să scăpăm și de greșelile din apărare, apărute în ultimele meciuri”, încheie tehnicianul roș-galbenilor.

Cele două echipe sunt despărțite de 7 puncte și 7 poziții în clasament. În tur, timișorenii s-au impus, la limită, 2-1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.