Maestrul Ciprian Radovan – un important premiu și o expoziție inedită

449

Expoziția „Empatii de o parte si de alta a Prutului”, care a fost găzduită de Muzeul “Mihail Kogălniceanu” din Iași, și-a desemnat câștigătorii dintre artiștii vizuali care au participat cu lucrări. Premiul pentru pictură i-a fost acordat, de către juriu, artistului timișorean Ciprian Radovan, pentru lucrarea “Înțeleptul” (acrylic pe pânză, 70×70 cm, realizată în 2018).

Dar cum o veste bună nu vine niciodată singură, iubitorii artei vizuale din Banat, dar nu numai, sunt invitați sâmbătă, 2 februarie, de la ora 19, la Galeria Jecza din Timișoara, unde va avea loc vernisajul expoziției Ciprian Radovan. 1965-1975.

Expozitia prezintă o serie de lucrări realizate de către artist la mijlocul anilor ’60, dar care nu au fost încă niciodată expuse, alături de o serie de lucrări desprinse din generația Hippie a anilor ‘70, despre care Ciprian Radovan spune: „Ştiam, din lecturi, de arta hippie şi de cea psihedelică, se vorbea de environmental sau ambianţă, în cele din urmă visam un mediu edenic activ, venit oarecum de la sine”.

Intrarea este liberă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.