6 morți și 120 de răniți după o busculadă, într-un club din Italia. De ce s-au călcat oamenii în picioare

229

O busculadă produsă într-un club de noapte din orașul Corinaldo din Italia s-a încheiat tragic. Cel puțin 6 morți și peste 120 de răniți s-au înregistrat după ce oamenii s-au călcat în picioare.

Martorii spun că haosul a fost declanșat în jurul orei 01.00 noaptea, de cineva care ar fi folosit spray asupra spectatorilor. Mulțimea s-a panicat și s-a îmbulzit spre ieșirea din clubul de noapte. Sute de oameni s-au călcat în picioare.

Un prim bilanț arată că peste 120 de oameni au fost răniți. Șase persoane însă au murit în incident.

Victimele sunt 2 tineri, 3 fete și mama unei tinere care își însoțea fiica la concert. Potrivit declarațiilor unui adolescent, haosul a fost amplificat și de faptul că ieșirea de urgență a clubului ar fi fost blocată.

„Dansam și așteptam să înceapă concertul lui Sphere Ebbasta, când am simțit un miros violent. Am fugit spre ieșirea de urgență, dar era închisă”, a povestit tânărul pentru Corriere della Sera.

Embedded videoUn incident similar s-a întâmplat în 2017, în Torino, când 1500 de oameni au fost răniți după ce cineva a dat cu spray cu piper în mulțimea de 30 de mii de oameni care privea la un meci de fotbal, pe ecranele din Piața San Carlo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.