6 morți și 120 de răniți după o busculadă, într-un club din Italia. De ce s-au călcat oamenii în picioare

188

O busculadă produsă într-un club de noapte din orașul Corinaldo din Italia s-a încheiat tragic. Cel puțin 6 morți și peste 120 de răniți s-au înregistrat după ce oamenii s-au călcat în picioare.

Martorii spun că haosul a fost declanșat în jurul orei 01.00 noaptea, de cineva care ar fi folosit spray asupra spectatorilor. Mulțimea s-a panicat și s-a îmbulzit spre ieșirea din clubul de noapte. Sute de oameni s-au călcat în picioare.

Un prim bilanț arată că peste 120 de oameni au fost răniți. Șase persoane însă au murit în incident.

Victimele sunt 2 tineri, 3 fete și mama unei tinere care își însoțea fiica la concert. Potrivit declarațiilor unui adolescent, haosul a fost amplificat și de faptul că ieșirea de urgență a clubului ar fi fost blocată.

„Dansam și așteptam să înceapă concertul lui Sphere Ebbasta, când am simțit un miros violent. Am fugit spre ieșirea de urgență, dar era închisă”, a povestit tânărul pentru Corriere della Sera.

Embedded videoUn incident similar s-a întâmplat în 2017, în Torino, când 1500 de oameni au fost răniți după ce cineva a dat cu spray cu piper în mulțimea de 30 de mii de oameni care privea la un meci de fotbal, pe ecranele din Piața San Carlo.

LĂSAȚI UN MESAJ