Experiment unic al ASU Poli: o noapte sub cerul liber. Galerie FOTO

107

Experimentul unic al suporterilor și al echipei ASU Poli Timișoara a ieșit exact cum si-au propus. Zeci de oameni au petrecut noaptea pe terenul de fotbal Știința. Îmbrăcați în haine groase, cu căciuli și saci de dormit, timișorenii au stat toată noaptea în preajma arenei. Totul pentru a trăi pe propia piele cum se simt oamenii străzii care dorm sub cerul liber.

Alături de suporteri, membrii ai clubului ASU și alți timișoreni, pe Știința a fost prezent și alpinistul Horia Colibăşanu. Și el si-a petrecut noaptea afară în sacul de dormit.

„Tocmai se luminează urbea de pe Bega, pentru ultimul meci din acest an. Am depășit o noapte unică, petrecută #subcerulliber. Politehnica Timișoara a fost înconjurată de o mulțime de oameni de nădejde într-o atmosferă plină de emoție și speranță. Speranța că se poate reuși orice, împreună, atâta vreme cât credem, cât suntem uniți!

Așa cum v-am obișnuit de-a lungul timpului, așa cum v-am promis că #avemundrum, încă din 2012, nu lăsăm nimic la voia întâmplării atunci când vine vorba de valorile comunității, de problemele orașului, indiferet cât de iubiți sau blamați vom fi. Doar un singur gând, un singur oras”, au scris, sâmbătă dimineață, organizatorii pe Facebook.

 

LĂSAȚI UN MESAJ