UPDATE! Poliția din vestul țării în alertă! Cadavrul unui bărbat descoperit la intrarea în oraș

771

UPDATE: Scene macabre, sâmbătă după amiază, în Valea lui Mihai. Un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani a fost găsit mort într-un parc.

Nu se cunosc împrejurările în care a avut loc decesul, însă din câte se pare are gâtul tăiat.

„Bărbatul are o plagă pe toată lungimea gâtului”, scrie Antena3.

Criminaliști din cadrul Poliției Bihor, în frunte cu șeful IPJ, comisarul șef Alin Haniș, au descins la fața locului și au izolat în jurul parcului. Curioșii sunt ținuți deoparte.

La fața locului a descins și procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, parchet care coordonează ancheta în caz.

Orașul este împâzit de polițiști. Descoperirea a fost făcută chiar în timp ce în oraș era așteptată vizita ministrului agriculturii, Petre Daea, la festivalul Nucilor.

Update: Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, prim-procurorul adjunct Maria Cotrău, victima este un localnic în vârstă de 58 ani al cărui cadavru a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Bihor în vederea efectuării necropsiei.

„După efectuarea necropsiei se va putea stabili cauza morţii. În acest moment, dosarul înregistrat la Parchet are ca obiect moarte suspectă, iar cercetările continuă în vederea lămuririi împrejurărilor în care a intervenit decesul”, a declarat procurora.

sursa: ebihoreanul.ro

Cadavrul unui bărbat decedat a fost găsit la intrarea în Oradea, în zona industrială. Bărbatul a fost găsit de polițiști în timp ce făceau pregătirile pentru vizita ministrului Agriculturii, Petre Daea.

Polițiștii sunt în alertă maximă.

Polițiștii făceau pregătirile pentru traseul ministrului Agriculturii, atunci când au dat peste corpul neînsuflețit al bărbatului.

sursa: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.