22.1 C
Timișoara
miercuri 1 mai 2024

Maşina Jandarmeriei a provocat un accident de circulaţie în vestul țării

Evenimentul a avut loc în această seară în cartierul reşiţean Muncitoresc, într-o zonă în care de cele mai multe ori şoferii grăbiţi nu iau în seamă faptul că există linie continuă şi întorc pentru a se încadra pe banda celuilalt sens de mers.

Potrivit Poliţiei, şoferul unei autoutilitare a Jandarmeriei a procedat în mod asemănător, ignorând faptul că din spate se deplasa, regulamentar, spre Muncitoresc, un autoturism condus de o femeie. Cu toate eforturile sale, conducătoarea auto nu a reuşit să evite impactul cu autoutilitara angajată în manevra neregulamentară. Din autoutilitară, autoturismul a fost proiectat într-un loc de joacă amenajat pe partea dreaptă, în apropierea căii de rulare a tramvaiului, unde a rupt gardul de protecţie şi s-a oprit lângă un aparat de joacă.

Din fericire, în acel moment nu existau copii şi nici alte persoane în acel loc, altfel s-ar fi vorbit de persoane rănite sau chiar mai rău. Nici conducătoarea auto nu a fost grav rănită, ea s-a ales cu o sperietură zdravănă şi cu maşina avariată.

Sursă: argument-cs.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Cum alegi lustra led potrivită pentru orice încăpere a casei?

Ai întotdeauna impresia că lumina din casa ta nu este suficient de bună sau plăcută? Poate că te-ai întrebat ce poți face pentru a...

A murit unul dintre cei mai importanți scriitori americani din ultimele decenii

Romancierul Paul Auster a murit la 77 de ani. Scriitorul american avea cancer pulmonar, după cum au confirmat apropiații săi. În luna martie 2023...

Citește și :