7 milioane de lei pentru modernizarea Urgențelor de la Spitalul Județean Timișoara

200

Unitatea de Primiri Urrgenețe a Spitalului Județean Timișoara va fi modernizată cu 7 milioane de lei. Proiectul va ajunge la ADR Vest pentru aprobare și obținere de fonduri europene.

Consiliul Județean Timiș a efectuat, miercuri, unele modificări ale documentelor astfel încât cerințele medicilor să corespundă fișei tehnice a investiției.

„S-au aprobat anumite modificări în proiectul depus la Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) pentru obținerea unei finanțări europene, modernizarea Unității de Primiri Urgențe (UPU) și dotarea cu echipamente medicale, un proiect de aproximativ 7 milioane de lei. Sper ca, după aceste modificări, să obținem finanțarea și să punem în practică proiectul. Sunt modificări solicitate de echipa de la UPU, privind extinderea zonei de urgențe, privind modificarea fluxului medical la UPU și dotarea cu echipamente medicale. Proiectul este depus de trei luni și sper să semnăm curând contractul de finanțare, cam într-o lună”, a spus Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.

Potrivit liderului CJT, lucrările ar putea începe anul viitor. Durata lor va fi de 19 luni, așa că UPU va avea o față nouă în 2020 sau chiar 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ