500 de programatori își dau întâlnire la Timișoara. La ce maraton inedit participă

175
hack tm

Timișoara se transformă în capitala pasionaților de tehnologie, timp de trei zile. Asta pentru că în orașul de pe Bega va fi organizat, în perioada 20 – 22 mai, HackTM 2016, unul dintre cele mai mari maratonuri IT din din sud-estul Europei. La eveniment sunt așteptați să participe peste 500 de programatori cu experiență, dar și începători, designeri, oameni creativi și cu idei, studenți, chiar și micuți IT-iști, de la CoderDojo.

Nu vor lipsi din cadrul acțiunii și prezentările tehnice, temele dezbătute vor aborda subiecte legate de antreprenoriat, planuri de business, dezvoltare personală, marketing online, promovare și comunicare.

Sunt invitate să participe la HackTM 2016 și persoanele interesate să dezvolte proiecte în cadrul a opt categorii. Este vorba de proiecte care au ca scop îmbunătățirea vieții urbane sau care doresc să revoluționeze sistemul educațional tradițional. De asemenea, vor putea fi dezvoltate și jocuri pentru calculator, console, mobil sau web, vehicule, drone sau ale device-uri inteligente, și nu numai.

Se aşteaptă ca anul acesta, la HackTM 2016, să fie prezentate aproape 100 de proiecte. Vor fi premiate cele mai bune din fiecare categorie. De asemenea, proiectul cel mai impresionant și cu cea mai mare aplicabilitate va primi titlul HackTM Winner 2016. HackTM 2016 se va desfăşura în Cantina UPT, din Complexul Studenţesc Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ