43 de companii vor sta la dispoziția studenților, la a- IX-a ediție a Zilelor Carierei

110

Au mai rămas doar 11 zile până la cea de-a IX-a ediţie a ,,Zilelor Carierei”. Evenimentul va avea loc în perioada 26-27 octombrie 2016, la Restaurantul Universitar Politehnica din Complexul Studențesc, în intervalul 10:00-18:00.

Proiectul implementat de către Universitatea Politehnica Timișoara prin intermediul Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră a crescut de la an la an și se bucură de interesul unui public tot mai variat.

Până în acest moment au confirmat prezența la eveniment 43 de companii. La recomandarea participanților, în program a fost introdusă secțiunea „De vorbă cu specialiștii”, unde cei interesați au ocazia să ia parte la o discutie liberă cu reprezentanții unui anumit departament al companiilor, în cea de-a doua zi de târg.

Pe lângă ofertele de muncă și de practică, „Zilele Carierei” mai așteaptă vizitatorii cu workshopuri și concursuri tematice organizate de companiile participante, precum și cu o serie de alte activități relevante pentru alegerea unui traseu profesional.

Pentru mai multe informaţii sunați la numărul de telefon 0725 890944 – persoană de contact: Florin Bodin – sau trimiteți un e-mail la adresa: zilelecarierei@upt.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ