40 de camere video pentru un stadion în paragină. ,,Degradarea va fi supravegheată din biroul primarului”

815

După aproape 10 ani de administrație Boldea & PSD, investițiile la Stadionul Municipal au început în forță!

De curând au fost recepționate cele peste 40 de camere video de supraveghere, nou nouțe, precum și cei peste 5 km de cabluri necesare racordării acestora la rețeaua de energie electrică, investiția ridicându-se la aproximativ 35.000 de euro.

,,Gașca din PSD, mare iubitoare a sportului, cum se autoproclamă, a considerat necesar să instaleze camere de supraveghere, însă a uitat să susțină în mod real performanța. Dacă sportivii și antrenorii reușesc să obțină performanțe, fără bani suficienți și jucând în mocirlă și printre ruine, Boldea & PSD s-au gândit că primul lucru pe care trebuie să-l facă la Stadion, după 10 ani, este să monteze niște camere video de supraveghere! Prin montarea camerelor pe banii lugojenilor, nu ne putem aștepta decât la un singur efect: degradarea Stadionului Municipal va fi supravegheată atent din biroul primarului și poate astfel va vedea și dânsul ruinele, gunoaiele și câinii vagabonzi de aici, urmând să se apuce de modernizarea atât de necesară Stadionului! Să sperăm că nu la fel cum a făcut la Stația de Epurare!”, a spus președintele PNL Lugoj, Claudiu Buciu.

Incapacitatea administrativă se face simțită și prin faptul că mult lăudatul proiect european de reabilitare a Stadionului, care prevedea și construcția unui hotel, a murit în fașă, fără ca primarul Francisc Boldea să îi mai anunțe pe lugojeni sau să-și asume încă un eșec în încercarea de a accesa fonduri europene.

,,Boldea știe să se prezinte țanțoș la competiții sportive unde echipele noastre fac superperformanta, ținând cont de lipsa finanțării sau de subfinantare. Știe să primească diplome, acordate din respectul pentru funcția de primar, ocupată temporar, însă nu știe să întoarcă nimic înapoi sportivilor și antrenorilor, oferindu-le cel puțin condiții decente pentru a se putea pregăti. Pozele nu sunt trucate, așa cum spunea Boldea despre cele făcute la Stația de Epurare, doar realitatea îi este lui straină.” a mai spus Claudiu Buciu.

sursă: lugojonline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ