3 morţi şi un rănit grav! Cumplit accident pe centura Caransebeşului

4542

Un adevărat carnagiu, în această dimineaţă pe centura Caransebeşului. Trei tineri au murit pe loc, iar un al patrulea a ajuns la spital în stare foarte gravă, după ce şoferul de 25 de ani a pierdut controlul volanului.

Azi, 23 februarie a.c., în jurul orei 03.40, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier ce a avut loc pe D.N.6, pe varianata ocolitoare a municipiului Caransebeș, la sensul giratoriu de la intersecția D.N.6 cu D.J.608 A Muntele Mic.

Polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene s-au deplasat la fața locului iar în urma cercetărilor efectuate au stabilit că un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Caransebeș, a condus un autoturism pe D.N.6, varianta ocolitoare a municipiului Caransebeș, din direcția Lugoj spre Orșova. La km 452+500m, pe fondul vitezei excesive la pătrunderea în sensul giratoriu de la intersecția D.N.6 cu D.J.608 A Muntele Mic, acesta a pierdut controlul autoturismului, a lovit taluzul pavat al sensului giratoriu și s-a răsturnat, fiind proiectat în zidul din beton din marginea șanțului de scurgere a apei pluviale unde a lovit un stâlp al rețelei de iluminat din dreapta direcției de mers, ulterior revenind pe partea carosabilă.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto și al altor doi tineri în vârstă de 19, respectiv 24 de ani și rănirea gravă a altuia în vârstă de 16 ani, toți din Caransebeș, pasageri în autoturism. Cel din urmă a fost transportat la spitalul din Caransebeș pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Foto: Radio Reşiţa

LĂSAȚI UN MESAJ