Vrei să simţi emoţia căsătoriei? Poţi face o probă de Dragobete! Şi nu oriunde, ci la un castel!

339

Tinerii care doresc să trăiască emoţiile unei viitoare prezenţe în faţa unui ofiţer de stare civilă sunt aşteptaţi la Castelul Corvinilor din Hunedoara, ca să își demonstreze iubirea printr-un ceremonial special. De Dragobete, primarul municipiului, Dan Bobouţanu, va oficia, „căsătorii de probă” pentru toţi îndrăgostiţii.

Autorităţile din Hunedoara şi-au propus ca prin acest eveniment, organizat pentru prima dată în municipiul de pe Cerna, să promoveze în rândurile tinerilor sărbătoarea românească a iubirii, dar şi potenţialul turistic al Castelului Corvinilor.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, tinerii sau turiştii care doresc să se căsătorească pentru o zi la Castelul Corvinilor sunt rugaţi să se înscrie pe pagina oficială de Facebook a evenimentului „Dragobete la Hunedoara”, pentru ca organizatorii să poată face o programare a momentului.

Ceremoniile vor fi oficiate pe 24 februarie, între orele 13:00 şi 15:00, iar accesul în castel al cuplurilor care doresc să se căsătorească de probă va fi gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ