3 ani și 10 luni închisoare pentru că a pus în circulație bancnote false de 50 euro

795

Poliţiştii timişeni au depistat un bărbat condamnat la 3 ani și 10 luni de închisoare pentru constituirea unui grup infracțional organizat și punerea în circulație de valori falsificate.

La data de 24 iunie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, pe raza municipiului Timișoara.

Astfel, poliţiştii au depistat un tânăr de 25 de ani, pe numele căruia Tribunalul Timiș a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care acesta este condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani și 10 luni pentru comiterea infracţiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și punerea în circulație de valori falsificate.

În fapt, începând cu anul 2014, tânărul, împreună cu alte persoane, a constituit un grup infracțional organizat în scopul desfășurării de activități coordonate pe linia punerii în circulație de bancnote falsificate, în speță, bancnote de 50 de euro.
Bancnotele proveneau din Oradea și erau plasate pe piață fie direct, fie prin intermediul unor ”săgeți”, care inițiau relații comerciale de mică amploare.

Cel în cauză a fost introdus în penitenciar pentru executarea pedepsei.

LĂSAȚI UN MESAJ