10 personalități au primit Diplomă de Excelență în cadrul ședinței festive a Consiliului Local Dumbrăvița

76

Ca în fiecare duminică din cadrul sărbătorii Zilele Dumbrăviței, și de data aceasta s-a întrunit ședința festivă a Consiliului Local. Pe lângă o parte dintre aleșii locali, la eveniment au participat și numeroși invitați din localitățile înfrățite, dar și Consiliul Județean Timiș a fost bine reprezentat prin Adrian Negoița, Roxana-Andreea Manasia și Florica Lupuț.

Zsuzsanna Gajdosné Pataky, doamna primar al orașului Sándorfalva din Ungaria, László Ujvári, primarul comunei Balástya din Ungaria, Robert Sors, primarul localității Horgos din Serbia și Janosné Krausz consilier local din orașul Szentes au lăudat la unison relația excepțională cu Dumbrăvița. Auzind atâtea aprecieri pozitive, Vasile Achim Baboș, preotul paroh al bisericii ortodoxe din centrul comunei a ținut să explice, de ce prețuiesc invitații atât de mult comuna noastră:

“Șapte comunități bisericești trăiesc aici în pace și bună înțelegere!”.

La finalul ședinței festive, primarul Victor Malac a înmânat diplome de excelență pentru 10 personalități din localitate care s-au remarcat în diferite domenii de activitate.

Iată lista cu cei premiați:

1. Diana POPA – elevă, 14 ani
2. Silvia ALDA – elevă, 18 ani
3. Mircea OTESCU – profesor
4. Vasile PAUCEC – profesor
5. Aurica POPA – educatoare
6. Artemizia CICEO – educatoare
7. András GYÖMBÉR – profesor
8. Géza SZILÁGYI – Primarul Dumbrăviței între 1993-2012
9. Gheorghe KÁDÁR – Primarul Dumbrăviței între 1972-1979
10. Sorin BĂLU – Antrenor principal – ACS Dumbrăvița (fotbal)

LĂSAȚI UN MESAJ