Zoltan Marossy, vechiul nou subprefect de Timiş

259

Judeţul Timiş are un nou subprefect. Mai exact, un vechi funcţionar public revine pe funcţia de subprefect. Este vorba despre Zoltan Marossy (UDMR), care a depus, vineri, jurământul şi a fost uns pe post.

Renumirea lui Marossy la conducerea Prefecturii Timiş vine după ce Eugen Dogariu a părăsit scaunul de subprefect pentru a candida la alegerile parlamentare din iarnă din partea PSD.

Premierul Dacian Cioloş a a semnat decretul de numire a lui Marossy, miercuri, alături de alţi înalţi funcţionari publici din ţară.

”Încetarea exercitării cu caracter temporar prin detaşare în condiţiile legii a funcţiei publice de subprefect a judeţului Olt de către domnul Oproiu Ionel. De asemnea, încetarea exercitării funcţiei de subprefect al judeţului Teleorman, domnul Ceciu Alexandru Răzvan. A fost făcută o singură numire de prefecţi privind exercitarea cu caracter temporar prin detaşare a funcţiei de prefect al judeţului Vaslui de către domnul Bogdan Isabel. Numiri de subprefecţi în judeţul Olt, domnul Cotarcea Ionuţ, subprefect al judeţului Teleorman domnul Dumitraşcu Liviu şi subprefect al judeţului Timiş domnul Gheorghe Zoltan Marossy”, a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Zoltan Marossy devine astfel subprefect pentru a patra oară. El a mai deţinut această funcţie între anii 2005 şi 2014, perioadă în care a stat la conducerea Prefecturii Timiş variiând între câteva luni şi câţiva ani.

LĂSAȚI UN MESAJ