Zi Națională sau protest național? video

207

Dacă guvernanții noștri au hotărât, în generozitatea lor, să ofere zile libere fără număr în acest început de lună, ce au hotărât nemulțumiții ce au ceva de reproșat. Hai să umple cu folos clipele de destindere și distracție cu ceva util. Printre două pahare de ceai și un fluturat de steag de Ziua Națională merge și un fluturat de steag impotriva guvernului și câte o huiduială. Dacă mai pui și un fluier sau o vuvuzelă de opoziție în ecuație harmălaie va fi completă.
O mână de oameni s-au adunat în Piața Libertății. Să fi fost cam 50 la început. Au mai venit și alții. Până la finalul să fi fost în jur de o sută.
Nu au lipsit scandările ca cele deja cunoscutele: „Rezistăm” „Pui de hoți și de mafioți” sau „Nu vrem să fim conduși de hoți”. Evident nu a fost uitat nici omniprezentul DNA ce este invitat să facă curățenie. Încă nu au venit dar niciodată nu e prea târziu când e vorba de a stirpi corupția.
Principala nemulțumire rămâne in continuare situația incertă a legilor ce definesc justiția de la noi. Acestea sunt considerate pline de ambiguități.
Protestatarii promit că nu vor ceda. Se vor aduna de câte ori este nevoie. Poate chiar zilnic dacă situația o cere.

LĂSAȚI UN MESAJ