Zeci de TIR-uri în Timișoara! Află ce amenzi au primit șoferii lor

253

Zeci de TIR-ui își fac loc, zilnic, pe străzile din Timișoara. Desi nu au voie să circule prin oraș, șoferii camioanelor de mare tonaj ajung cumva să intre cu roțile lor imense pe șosele. Unii spun că se rătăcesc din cauza lipsei indicatoarelor, alții o fac cu bună știință.

În ultimele 7 zile, 22 de conducători auto de mare tonaj au fost depistați și sancționați de polițiștii locali. Ei au fost opriți pe Simion Bărnuțiu, Take Ionescu, Arieș, Jiul, Popa Șapcă, Circumvalațiunii. Sancțiunile încep de la 1.300 de lei și pot ajunge la 2.500 de lei.

Poliția Locală Timișoara continuă acțiunile pe această linie și atrage, din nou, atenția conducătorilor auto de autovehicule de mare tonaj să respecte legislația în vigoare și, de asemenea, să se informeze atunci când ajung în Timișoara, să următească indicatoarele rutiere care restricționează sau interzic accesul pe anumite sectoare de drum, să achite taxele în cazul în care tranzitează Timișoara, să nu parcheze autovehiculele grele pe teritoriul Timișoarei și să nu circule decât pe rutele stabilite.

2 COMENTARII

  1. In tot orasul e plin de camioane…In Dumbravita din 3 masini,una e camion de mare tonaj,intre Calea Aradului si Calea Torontalului(Gr.Alexandrescu parca ii zice) e coloana de tiruri,la orice ora din zi sau noapte….Timisoara sat fara caini….

  2. TIR uri in tot orasul.Politia nu mai exista decat pe statele de plata , platiti degeaba.
    Nesiguranta si neincredere!
    La ce mai tineti toata sleahta aia de putori?!

LĂSAȚI UN MESAJ