Zeci de șoferi s-au trezit fără mașini, la Timișoara, după ce au parcat la întâmplare

38

Zeci de șoferi au rămas fără mașini după ce le-au parcat pe străzile din Timișoara. Asta, pentru că le-au lăsat în locuri nepermise, iar polițiștii locali și angajații de la TimPark le-au ridicat și transportat în depozitul din Calea Șagului.

”Numai de la începutul acestei luni au fost ridicate un număr de 63 autovehicule care încălcau legislația și încurcau fie circulația altor mijloace de transport, tramvaie, troleibuze, autobuze, microbuze școlare, în stațiile STPT, a ambulanțelor, a bicicletelor pe pistele special amenajate, dar și accesul în curți, parcări, fiind aplicate totodată și un număr de 691 sancțiuni pentru astfel de fapte”, a transmis Poliția Locală.

Autovehiculele sunt ridicate în situațiile în care conducătorii auto care parchează neregulamentar, încalcă flagrant legea, încurcând traficul rutier. Cele mai frecvente astfel de situații au fost întâlnire pe străzile Gh. Dima, I. Mureșan, I. Nemoianu – Regina Maria, toate acestea, în apropierea unităților spitalicești, dar și în Piața Consiliul Europei, I.C. Brătianu, Traian Grozăvescu, M. Eminescu, Eroii de la Tisa, Industriei, G. Musicescu, 16 Decembrie, G. Dragomir, Mareșal Averescu, Cetății, Circumvalațiunii, C. Urseni.

LĂSAȚI UN MESAJ