Zeci de persoane infectate cu COVID-19, vindecate la Timișoara. Care este situația în vestul țării

232

Numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus, tratate la Timișoara și vindecate se aproprie de 50. Duminică, la ora 13:00, în judeţ Timiş, în carantină instituționalizată sunt 147 persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 1740 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

La Spitalul de Boli Infecţioase si Pneumoftiziologie „Dr.Victor Babeş” Timişoara se află internate 7 persoane (confirmate pozitiv cu COVID-19 . Până la acesta data, de la Spitalul de Boli Infecţioase si Pneumoftiziologie „Dr.Victor Babeş” Timişoara au fost externate 47 persoane, după două teste negative consecutive. Dintre acestea, 11 persoane (2 persoane din judetul Timis) au fost externate in cursul zilei de ieri.

Printre vindecați sunt cărășenii recent confirmați

Cele patru persoane din Caraș-Severin confirmate cu noul coronavirus, aflate în carantină la Reșița și internate la Spitalul de Urgență ”Victor Babeș” din Timișoara au fost externate. Oamenii sunt declarați vindecați și se află deja la domiciliul lor. Ei se alătură primului bărbat din Reșița confirmat cu coronavirus, externat și el săptămâna trecută.

La această oră în județ se află 1271 de persoane în autoizolare, creșterea numărului lor, în ultimele 24 de ore, fiind una ușoară. 182 de persoane au ieșit din izolare. 70 de persoane se află în carantină în județ și aici putând constata o creștere mică a numărului de carantinați în ultimele 24 de ore.

DSP Caraș-Severin a pus trei numere de telefon la dispoziția celor care au probleme legate de noul coronavirus, telefoane care funcționează între orele 8 și 22 și desfășoară, în același timp, serviciu de permanență în cadrul Centrului de Conducere și Coordonare a Intervenției organizat la nivelul ISU ”Semenic” Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ