Zeci de migranți, ascunși în vehicule, prinși la vama cu Ungaria VIDEO

33
Zeci de migranți au fost capturați la vama Nădlac II. Aceștia încercau să ajungă în Ungaria ascunși într-un TIR și într-un micrbuz.
”În ultimele 24 de ore, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au depistat douăzeci și cinci de cetăţeni din Bangladesh, Sri Lanka, Irak, Afganistan, Siria, Iran și Turcia, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi într-un automarfar şi un microbuz. Şoferii mijloacelor de transport, care i-au sprijinit pe cetăţenii străini în activitatea infracţională, sunt cercetaţi pentru trafic de migranţi”, aflăm de la Poliția de Frontieră.
Primul grup a fost descoperit în remorca unui TIR condus de un român. Acesta transporta piese auto, iar destinația era Anglia. Cel de-al doilea grup a fost găsit în interiorul unui microbuz cu numere cehești, condus tot de un român. Într-un compartiment special amenajat, între bancheta din spate și partea din față a compartimentului marfă, au fost descoperiţi ascunşi patru cetăţeni turci.

LĂSAȚI UN MESAJ