Zboruri anulate la Wizz Air. Sunt afectate și cursele din Timișoara

518
wizz air

Wizz Air anulează toate zborurile din data de 13 februarie spre și dinspre Bruxelles, din cauza grevei generale din Belgia, a anunțat compania într-un comunicat. Sunt afectate, astfel, și cursele de pe Aeroportul din Timișoara.

„Wizz Air, cea mare companie low-cost din Europa Centrală și de Est și principalul transportator aerian din România, atenționează pasagerii că este nevoită să își anuleze toate zborurile de mâine spre și dinspre Bruxelles din cauza grevei generale din Belgia, programate pentru data de 13 februarie 2019. Zborurile care vor fi reprogramate în data de 14 februarie 2019 suntW6 3351 Cluj-Napoca – Charleroi, W6 3352 Charleroi –Cluj- Napoca; W6 3523 Timișoara -Charleroi, W6 3524 Charleroi-Timișoara; W6 3081A București Otopeni – Charleroi, W6 3082A Charleroi –Bucuresti Otopeni”, precizează compania într-un comunicat.

Pasagerii cu rezervări afectate de aceste modificări sunt informați despre această măsură prin e-mail și prin telefon de către echipa WIZZ.

„Wizz Air își cere scuze tuturor pasagerilor de pe aceste zboruri, dar circumstanțele de forță majoră de tipul grevelor publice, sunt dincolo de controlul companiei. Pasagerii pot verifica la zi starea zborurilor accessând link-ul https://wizzair.com/en-GB/FlightInformation, mai arată Wizz Air.

LĂSAȚI UN MESAJ