Campanie de donare de sânge pentru salvarea copiilor de la Spitalul Louis Țurcanu

107

Timişorenii sunt chemaţi miercuri să doneze sânge, din nou, pentru copiii de la Spitalul Louis Ţurcanu.

Ediţia din februarie a campaniei „Implică-te şi schimbă destine”, a Academiei Mămicilor, face apel la populaţie să doneze, pentru a salva vieţi. Ca de fiecare dată, sângele este indispensabil centrului de transfuzii, spune managerul Rodica Lighezan.

“Ne ajută foarte mult, mămicile sunt foarte organizate și vin, s-au fidelizat. Putem obține trei produse de la fiecare dintre ele așa încât salvăm trei vieți. NU ne supărăm dacă vin și donatorii inițiali care nu au mai donat pentru că oricine lucrează, studiază și are domiciliul în Timișoara este binevenit la centrul de transfuzii. În materie de rezerve, ca la orice început de an, rezervele s-au terminat. Necesarul, din nou, de sânge al spitalelor este în creștere așa încât ne dorim cât mai mulți donatori pentru a avea sânge suficient”, spune Rodica Lighezan.

În afara campaniilor organizate de diferite organizaţii, Centrul de Transfuzii Sanguine de lângă Spitalul Judeţean Timişoara poate primi donatori de luni până vineri, între orele 08:00 şi 13:00.

sursa – radiotimisoara.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ