Yoga, tenis cu piciorul și ateliere în mijlocul străzii la Timișoara. Trafic restricționat

137

Duminică, 14 iulie, începând cu ora 14, Verde pentru Biciclete le dă întâlnire timișorenilor la cea de-a doua ediție a festivalului VpBFest.
O sărbătoare a comunității care anul acesta va avea loc în mijlocul străzii.

De la ora 14:30 până la ora 16:30, timișorenii se vor putea bucura de spectacolul oferit de bicicliștii care vor participa la concursul de viteză ”CriteriumTM”; acesta se va desfășura pe traseul: Bulevarul Vasile Pârvan – prin pasajul Michelangelo cu întoarcere înainte de fântâna arteziană de pe Bulevarul Corneliu Coposu.
Pentru cei mai mici dintre bicicliști cursa va începe la ora 16:30.

Începând cu ora 17:30 participanții sunt invitați să se bucure de activitățile gratuite organizate de partenerii evenimentului.
Dacă la cortul IPJ Timiș vă vor aștepta polițiștii rutieri gata să vă răspundă la toate nelămuririle legate de legislația rutieră pentru bicicliști și să vă testeze reflexele pe bicicleta beată, la cortul SMURD veți putea participa la cursul de prim ajutor pregătit de medici.
Jucătorii de la Politehnica Timişoara le dau întâlnire suporterilor la un tenis de picior, în timp ce pasionații de cărți sunt invitați la mini biblioteca pregătită de Două Bufnițe.
Centrul Național pentru Producție și Consum Durabile, Colegiul Pacienților din România, Asociația InEdu, Asociația „Little People”, Sfera Timișoarei, Biciclete Pegas, Asociația „Ajungem Mari” și Creativity Studio vă dau întâlnire pe mijlocul bulevardului Vasile Pârvan unde v-au pregătiti ateliere pentru toate vârstele – de la reciclare creativă la lectură de povești.

La ora 19:00, pe Bulevardul Corneliu Coposu va avea loc o sesiune de yoga în mijlocul străzii; iar începând cu ora 20:30 Alexandru Ștefănescu, finalist „Românii au talent” (2018), îi va încânta pe cei prezenți cu un concert în aer liber, la intrarea în pasajul Michelangelo.
Timișorenii vor avea parte și de o surpriză specială pregătită de echipa de la Altceva în pasajul Michelangelo.

Pentru buna desfășurare a acestui eveniment traficul auto și a circulația mijloacelor de transport în comun de pe traseul evenimentului vor fi restricționate în intervalul orar 13.30 -23.00.

Traficul auto este restricționat în zona manifestării după cum urmează:
Bd. Vasile Pârvan (sectorul de la intersecția cu Bd. M. Viteazu până înainte de intrarea în pasajul Michelangelo);
traversarea prin pasajul Michelangelo;
Bd. C. Coposu (până înainte de fântâna arteziană).

Traficul auto se desfășoară nestingherit:
în intersecția Mihai Viteazu cu Vasile Pârvan
pe deasupra pasajului Michelangelo;
pe relația Splaiul Nistrului > str. Pestalozzi.

LĂSAȚI UN MESAJ