Workshop de succes în educația deschisă, la Universitatea Politehnica din Timișoara

177
workshop educatie deschisa

Peste 100 de profesori, studenți, specialiști din companii IT și de training au participat, în acest sfârșit de săptămână, la un workshop în educația deschisă. Evenimentul organizat de Universitatea Politehnica din Timișoara a reprezentat un real succes.

Participanții au aflat mai multe informații despre resursele educaționale deschise, dar și despre utilizarea datelor deschise. De asemenea, cei care nu au participat fizic la eveniment au avut șansa să urmărească prezentările și dezbaterile online, în timp real, peste 65 de persoane urmărind canalul video al Centrului de e-Learning.

Workshop-ul organizat de Universitatea Politehnica din Timișoara a avut loc în cadrul Săptămânii Educației Deschise, ce are ca scop prezentarea oportunităților pe care le oferă educația deschisă, a rezultatelor integrării acesteia în toate formele de educație, fie că este vorba de dezvoltarea de abilități sau cunoștințe la locul de muncă, ca suport al educației universitare sau pre-universitare sau pur și simplu pentru a afla ceva nou, legat de un interes personal al fiecărei persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.