Weekend-ul cu alegerile, program special la Evidența Persoanelor Timișoara

32
În weekendul în care au loc alegerile locale, Direcția de Evidență a Persoanelor Timișoara va avea ușile deschise. Astfel, cu o zi înaite și în ziua scrutinului, timișorenii vor putea să obțină noi acte de identitate.
”În scopul asigurării cadrului necesar desfăşurării în condiţii optime a procesului electoral, pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale din data de 27 septembrie 2020, Direcţia de Evidenţă a Persoanelor a adaptat programul de lucru cu publicul, astfel încât să rezolve operativ solicitările privind eliberarea documentelor de identitate ale persoanelor cu drept de vot”, a transmis Primăria Timișoara.
Depunerea cererilor și eliberarea actelor de identitate se pot face, sâmbătă, 26 septembrie, între orele 08:00 și 16:00, și duminică, 27 septembrie, în intervalul orar 07:00 – 21:00.
Preluarea cererilor pentru eliberarea actelor de identitate sau stabilirea reședinței se va face numai pe bază de programare telefonică la numărul 0747777666. Pentru respectarea măsurilor de distanţare socială accesul în instituţie va fi permis pentru maximum două persoane concomitant și cu cel mult 10 minute înainte de ora programării.

LĂSAȚI UN MESAJ