Weekend-ul acesta, soarele ne spune ,,La Revedere”. Ce surprize ne rezervă vremea, în Banat

1036

Deși ieri ne-am bucurat de razele soarelui, de astăzi, vremea începe să se schimbe și va deveni, în general închisă. Cerul se va înnora treptat. Spre seară și în cursul nopții va ploua pe arii relativ extinse. La munte, la altitudini de peste 1800 m, precipitațiile vor fi mixte. Izolat, mai ales în zonele de munte, cantitățile cumulate de apă pot depăși 15 l/mp. Vântul va sufla slab la moderat din sector vestic, cu intensificări locale, care pot depăși la rafală 50-60 km/h. La munte rafalele vor depăși temporar 70-80 km/h.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 19 grade, mai ridicate în sudul Banatului până spre 21 de grade, iar cele minime între 3 și 9 grade.

Mâine, vremea se va răci. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua. La munte precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab la moderat din sector vestic, cu intensificări locale.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 și 14 grade, iar cele minime între 3 și 7 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crişana.

LĂSAȚI UN MESAJ