Weekend cu vreme superbă la Timișoara! Ce temperaturi vor fi resimțite?

226

Astăzi, vremea va fi în general frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil. Izolat, indicele temperatură-umezeală ITU va atinge pragul critic de 80. Vântul va sufla slab la moderat din sector vestic apoi sudic, cu intensificări trecătoare ziua.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 29 și 35 de grade, iar cele minime între 12 grade în depresiuni și până la 22 de grade la deal.

Mâine, vremea va fi caldă și va deveni în general instabilă. Cerul variabil, va prezenta înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara, când local începând din vest se vor semnala averse ce pot avea caracter torențial, însoțite de descărcări electrice și întensificări de scurtă durată ale vântului. Vor fi condiții de grindină și izolat se vor cumula cantități mai însemnate de apă. Vântul va sufla slab la moderat din sector sudic apoi vestic.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 31 și 37 de grade, iar cele minime între 13 grade în depresiuni și 23 de grade la deal, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

LĂSAȚI UN MESAJ