Vreme surpriză la final de săptămână. Ce temperaturi ne așteaptă!

282

Vremea se va încălzi în majoritatea regiunilor. În interiorului arcului carpatic și zona montană vor fi înnorări temporar accentuate, ploi sub formă de aversă, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului, vremea va continua să se încălzească, iar manifestări specifice instabilității atmosferice se vor semnala pe arii restrânse, mai ales spre seară. Izolat, îndeosebi la munte, cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor fi posibile căderi de grindină, informează Realitatea.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 de grade în depresiuni și 32 de grade frecvent in sud si sud-est, izolat si 33 de grade.

În Bucuresti, vremea va continua să se încălzească. 15…17 grade dimineaţa şi 31…32 de grade la amiază. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare și condiții de averse, îndeosebi spre seară.

Vineri, vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această dată, dar și ușor instabilă. Cerul va avea înnorări, temporar accentuate mai ales după-amiaza când, local, vor fi ploi sub formă de aversă, și cu caracter torențial, însoțite descărcări electrice, la munte, în centrul, estul și sud-estul țării și izolat în restul teritoriului. Izolat, cantitățile de apă pot fi mai însemnate și vor fi posibile căderi de grindină. Vântul va avea intensificări de scurtă durată, în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 de grade la Miercurea Ciuc și 32 de grade la Calarasi, Braila si Tulcea, izolat si 33 de grade in sud-est.

În Bucureşti, vremea va fi ușor mai caldă decât în mod normal la această dată, însă instabilă. Temporar înnorările vor fi acentuate și se vor semnala averse însoțite de descărcări electrice. Vântul va avea intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Dimineaţa, 17…19 grade iar temperatura maximă, în jur de 31 de grade.

Sâmbătă, cerul va fi variabil, iar probabilitatea pentru averse și descărcări electrice va fi scăzută. Vântul va sufla în general slab.

Duminică, vremea va fi frumoasă şi caldă în majoritatea regiunilor. Temperatura maximă se va încadra între 26-32 de grade, iar cea minimă între 15-17 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ