19.5 C
Timișoara
duminică 24 septembrie 2023

Vreme instabilă în Banat

Info UtileVreme instabilă în Banat

Astăzi, vremea va fi caldă și ușor instabilă. Cerul variabil, va prezenta înnorări temporar accentuate mai ales la deal și munte, unde local vor fi averse și descărcări electrice. Izolat vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări la munte și asociate averselor. Izolat, în depresiuni vor fi condiții de ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 de grade în nordul Crișanei și 29 de grade în sudul Banatului, iar cele minime între 8 grade în depresiuni și 14 grade la deal.

Mâine, vremea va fi caldă și va deveni în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate seara și noaptea, când vor fi averse locale și descărcări electrice. Izolat vor fi condiții de grindină și se pot cumula cantități mai însemnate. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări asociate averselor, iar noaptea și în Banat și la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprins între 22 și 27 de grade, iar cele minime între 13 și 19 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.
Sursa: Radio Timișoara

Citește și :