Vot pentru moralitate și decență

147

Deputatul PNL Valeria Schelean-Șomfelean a votat, astăzi, în jurul orei 10, în orașul Oțelu Roșu, la secția de votare organizată în incinta Cantinei de ajutor social.

“Am votat cu speranță pentru viitor și cu dorința de a duce România și județul Caraș-Severin înainte. Am votat pentru moralitate și decență. Am votat cu speranța că nu ne vom mai întoarce niciodată în trecut. Îi îndemn pe cât mai mulți cărășeni să vină să voteze. O prezență ridicată la vot ne ajută să ducem România înainte”, a afirmat Valeria Schelean-Șomfelean.

La Reșița a votat, în cursul dimineții, și președintele Senatului Universității Eftimie Murgu din Reșița, Doina Frunzăverde, din partea ALDE.

”Am votat pentru un alt tip de parlamentar, un parlamentar care este prezent şi activ nu numai în Bucureşti, ci şi în teritoriu, pe durata întregului mandat, pentru a fi printre oamenii care l-au ales, astfel încât să poate să îi reprezinte, cu adevărat, în Parlament. De asemenea, am votat pentru o structură politică a Parlamentului, care să poată realiza o majoritate parlamentară care să dea un prim-ministru şi un guvern politic cu adevărat românesc, care să dea un program de dezvoltare economică sustenabilă, ce urmează să ducă la creşterea numărului de locuri de muncă, a salariilor, a pensiilor şi la stoparea fenomenului dramatic al migraţiei. Îndemn toţi caraş-severinenii să meargă la vot, pentru că, împreună, hotărâm azi soarta României pentru următorii patru ani”, a afirmat Doina Frunzăverde, candidatul ALDE pentru Senatul României.

1 COMENTARIU

 1. Potrivit listelor cu liderii zonali ai organizațiilor masonice din România, publicate de ziarul Curentul în septembrie 2010, președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, este șeful regional al Lojei Oriens, în dreptul adresei sale de corespondență apărând chiar primăria Caransebeș. Vela este de altfel primul lider al PNL care a anunțat cu surle și trâmbițe candidatura lui Frunzăverde la șefia Consiliului Județean din partea USL
  De la Securitate la Masonerie
  Interesant este că doi din pilonii lojilor masonice din Caraș-Severin au legături strânse și vechi cu fosta Securitate. Un necunoscut la nivel național, liderul PNL Caraș Severin, Marcel Vela, primarul Caransebeșului, are bine conturat portretul la nivel local, el fiind anterior prefect și înainte de 1989 chiar informator de bază al Securității. Așa cum reiese dintr-o fișă publicată în presa locală, agentul încasator Ion Marcel Vela, mânat de sentimente patriotice, a fost recrutat ca informator în 1987, ocupându-se de turiști, legătura sa fiind lt.Ion Jurca, de la UM 0906. Numărul dosarului personal de la Securitate al informatorului Vela este , potrivit aceluiași document, 9197
  http://www.curentul.info/2012/index.php/2012033070594/Actualitate/Dezertarea-lui-Frunzaverde-la-PNL-o-operatiune-masonica-suta-la-suta.html
  Contractul VIP-urilor media cu Rainman este semnat cu sange
  https://www.youtube.com/watch?v=-RgArmnS8ec
  Ce reprezinta Votul ?
  Prin semnatura si stampila “votat”, fie chiar si un vot nul, semnam inconstient urmatorul pact nescris: “Eu, prin aceasta semnatura si stampila, renunt la liberul meu arbitru, la libera mea cugetare si la toate celelalte drepturi, inmanand puterea de reprezentare si decizie, in favoarea elitelor conducatoare, imi dau acordul si ma angajez sa respect si sa ma supun regulilor impuse de catre acestea, chiar daca nu imi reprezinta interesul meu, al semenilor si al tarii. Orice manifestare de nemultumire ulterioara a mea si a semenilor ce am participat la scrutin, e total neavenita, iar reprimarea in orice forma de catre elita conducatoare e perfect legitima”.
  Prin prezenta la vot, se acorda legitimitate clasei conducatoare tradatoare si suntem partasi la tot ceea ce se intampla cu credinta noastra, cu noi si cu tara.

LĂSAȚI UN MESAJ